ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Like

‘Αρχισαν οι πτήσεις της BLUE AIR από Λάρνακα προς Λονδίνο

August 12, 2016
267 Views
0 Comments
‘Αρχισαν οι πτήσεις της BLUE AIR από Λάρνακα προς Λονδίνο

Η Smart flying αεροπορική εταιρεία BLUE AIR ανακοίνωσε ότι έχει προσθέσει στις πτήσεις της από την Κύπρο δρομολόγιο προς Λονδίνο.

Οπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου με την εν λόγω επένδυση έχουν αυξηθεί οι θέσεις στην αγορά, βελτιώθηκαν ακόμη περισσότερο οι υπηρεσίες της αεροπορικής εταιρείας και αυξήθηκαν οι δυνατότητες μιας περαιτέρω επενδυτικής πολιτικής.

Η λειτουργία της Blue Air στη Κύπρο έχει αρχίσει από το 2008 και σήμερα εκτελεί προγραμματισμένες εβδομαδιαίες πτήσεις από Λάρνακα προς Αθήνα/Θεσσαλονίκη, Βουκουρέστι, και από 4 Ιουνίου Κωστάντζα μέσω Αθηνών.

Η Blue Air αναφέρει ότι φέρνει στο Λονδίνο, ένα σημαντικό προορισμό πιο κοντά στην Κύπρο, με ελκυστικά ναύλα και υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης. Ως εκ τούτου θα εκτελούνται πτήσεις από τις 25 Απριλίου 2016, για Λονδίνο, 3 φορές την εβδομάδα (Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή) με αναχώρηση από Λάρνακα στις 07.00π.μ. και αναχώρηση από Λονδίνο στις 11.00π.μ.

Από τις 4 Ιουνίου 2016 θα προστεθεί ακόμη μια πτήση για Λονδίνο, στο δρομολόγιο της αερογραμμής. Αυτή θα εκτελείται κάθε Σάββατο, με αναχώρηση από Λάρνακα στις 13.00μ.μ. και αναχώρηση από Λονδίνο στις 17.00μ.μ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *